KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comaluminijumska klizna vrata sa francuskim stilom Dvokrilna staklena vrata na zid Izolacija toplotne energije

Materijal: Izolacioni staklo i profili od legura aluminijuma sa toplotom.

Aluminijumska klizna vrata sa francuskim stilom Dvokrilna staklena zidna vrata Izolacija toplotne izolacije


Materijal: Izolaciono staklo i aluminijumski profili izolovani od toplote (Aluminijum od aluminijuma u prahu sa aluminijumskim profilima od aluminijuma)


Advantacije izolovanih aluminijumskih profila i izolovanih aluminijumskih vrata i prozora:


Smanjite toplotnu provodljivost: korištenje izoliranih aluminijumskih profila, korištenje strukture izolacionog stakla, efikasno smanjenje toplotne provodljivosti kroz vrata i prozore

Sprečiti kondenzaciju: kada je temperatura različita između unutrašnjeg i spoljašnjeg, izolovani aluminijumski profili smanjuju mogućnost kondenzacije u unutrašnjosti profila.

Zaštita životne sredine: primjenom izolacionih sistema za smanjenje potrošnje energije, uz smanjenje klimatizacije i grijanja zbog zračenja okoline.

Smanjiti buku: pomoću izolacionog stakla i aluminijumskih izolacionih profila, izolovana aluminijumska vrata i prozori mogu smanjiti buku preko 30dB.

Šareno: izolovani aluminijski profili uglavnom sadrže unutrašnji aluminijumski profil i spoljni aluminijumski profil, spoljašnji profil može biti anodiziran i premazan prahom, dok se unutrašnji aluminijumski profil može proizvoditi u različitim bojama kao što su zrna drveta i elektroforeza.

window powder coat 7002.jpg

Prednost Pailian ekstrudiranih aluminijskih profila.
Za proizvođače i proizvođače koji nude visokokvalitetne, pouzdane i visoke performanse građevinskih proizvoda, prednosti Pailain-a su standardne.

  1. Stambeno, Komercijalno Stanovanje.

  2. Zahtjevi za toplotne performanse.

  3. Zahtjevi za strukturne performanse.

  4. Zahtjevi za uticaj.


Pailian Aluminium je fokusiran na zaštitu od korozije otporan na prašinu i koristi ekstruzioni profil aluminijuma, koji je opremljen profesionalnom tvornicom. Zahvaljujući iskusnom osoblju i naprednoj opremi, možemo vam osigurati proizvode visoke preciznosti od presvlačenja visokog kvaliteta. Dođite i uzmite jeftine proizvode napravljene u Kini.


Kontaktirajte nas kako biste dobili najnoviju cjenu!

Za OEM dizajn proizvod, naša ponuda je protiv vašeg crteža ili uzoraka.

Ako imate, slobodno nam pošaljite za detalje.

Skype: zhonglianalu

Whatsapp : +86 13925948161

QQ: 1803250360

E-mail: zhonglian1993@163.comUpit
在线客服