KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comIzrađeni su od aluminijuma ekstruzionog profila od aluminijuma od aluminijuma

U poslednjih nekoliko godina, izdržljivi i ekološki prihvatljivi proizvodi za zaštitu zdravlja, aluminijumska garderoba postala je omiljena garderoba za javnost, a koje su prednosti profila od aluminijuma napravljena od garderobe?

Izrađeni su od aluminijuma ekstruzionog profila od aluminijuma od aluminijuma


Proteklih godina, izdržljivi i ekološki prihvatljivi proizvodi za zdravlje, aluminijumski kuhinjski ormar postao je omiljeni garderobni ormar, a koje su prednosti aluminijskog profilisanja napravljene od garderobe?

1, ramovi od ormana aluminijumske legure izrađeni su od anodiziranog profila, profila elektroforeze, aluminijumskog profila od aluminijuma, aluminijumskog profila u prahu i aluminijumskih profila od aluminijuma. Prednosti aluminijskog profila su: trajni, bez deformacije, bez rđe, bez zagađenja, buke, grejanja Izolacija, vatra i voda.

2, inteligentna struktura: garderobni ormarići izrađeni od aluminijuma mogu podesiti unutrašnje naprezanje kako bi se osigurale trajne strukture profila aluminijumske legure.

Struktura ramove od aluminijumske legure je naučno projektovana, pogodna je za različite debljine zida.

3, aluminijumska garderoba i ramovi se koriste ekstrudirani aluminijumski profili, oblik aluminijskog profila nikad ne deformira i jednostavno je instaliran, izgleda modni, elegantan i luksuzan.

Kuhinjski ormar od aluminijuma


Aluminijumski orman 7.jpg
Aluminijumski dizajn kuhinje

Pailian Aluminium je fokusiran na moderno izrađenu modernu drvenu građu u obliku aluminijuma, koji je opremljen profesionalnom tvornicom. Uz pomoć iskusnog osoblja i napredne opreme, možemo vam osigurati visoku kvalitetu, visoku preciznost i odličan dizajn naših proizvoda. Dođite i uzmite jeftine proizvode napravljene u Kini.


Kontaktirajte nas da biste dobili najnoviju cjenu!

Za OEM dizajn proizvod, naša ponuda je protiv vašeg crteža ili uzoraka.

Ako imate, slobodno nam pošaljite za detalje.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Upit
在线客服