KONTAKT SADA!


Dodajte: # 2 Guohong Road, industrijski park obojenog metala, grad Shishan, Nanhai Distrikt, Grad Foshan, provincija Guangdong, Kina

Tel: + 86-757-81792001

Fa x: + 86-757-81792002

M ( whatsapp ): + 86-18825982330

E-mail: 19@zl-alu.comOgledalo kao profili od poliranog aluminijuma

Profili od legura aluminijuma se široko koriste za proizvodnju vrata, prozora, zavesa, plafona i drugih građevinskih materijala.

Ogledalo kao profili od poliranog i šampanjca od nehrđajućeg čelika


Polirani aluminijumski profil se široko koristi za proizvodnju vrata, prozora, zavesa, plafona i drugih građevinskih materijala. Obični aluminijski profili imaju puno svetlih linija (ekstrudirane aluminijumske profila mehaničke linije) na površini, to je uobičajeni problem normalne aluminijumske ekstruzije, utiče na izgled aluminijumskih profila

Guangdong Zhonglian Aluminium Industry Co., Ltd. je opremljen visoko naprednim obradama za proizvodnju nemehaničkog poliranja profila od brušenog aluminijuma kako bi zadovoljio zahteve kupaca.


Ogledalo kao aluminijumski profili Polirani aluminijski profili

Crveni brušeni aluminijski profil

Crvena boja vina Sjajni aluminijski profil

Nehrđajući čelik završni aluminijum


Pailian Aluminium je fokusiran na ogledale kao što su profili od ekstruzije od brušenog aluminijuma od poliranog i šampanjca, koji je opremljen profesionalnom tvornicom. Uz pomoć iskusnog osoblja i napredne opreme, možemo vam osigurati visoku kvalitetu, visoku preciznost i odličan dizajn naših proizvoda. Dođite i uzmite jeftine proizvode napravljene u Kini.


Kontaktirajte nas kako biste dobili najnoviju cjenu!

Za OEM dizajn proizvod, naša ponuda je protiv vašeg crteža ili uzoraka.

Ako imate, slobodno nam pošaljite za detalje.

Skype: zhonglianalu

M (Whatsapp) : +8613925948161

QQ: 1803250360

Emial: zhonglian1993@163.com


Upit
在线客服